kenapa zaman skrang, ramai orang wat blog? for fun? money? love? :)

Channel: Life Style
Tag: blogs, internet lifestyle
Posted by leychay 52 months ago with 48 replies

Reply

Please login to post comment.

Additional Media Content

Youtube
Image
Audio Clip


Share

    Replies:

  • sugincharles said:
    hey..ada tak orang kat sini yang buat blog tentang band Malaysia?? atau u orang kenal ke orang yang blog tentang band Malaysia?

    about four years ago 


  • atenzone said:
    actually buat blog nie depend jugaklah. ada je kawan aku yang dapat pulangan wang ribuan ringgit sebulan hasil dari blog. dan buat blog tue sendiri bukanlah nk bermegah. korang lawatlah blog nie. sangat berfaedah dan banyak info. justkhai.com blog aku takdelah macam si khai nie. biasa2 je. tak dapat duit pn. ;) okie2dokie.blogspot.com

    about four years ago 


    • Rangka said:
      Iyerk ker...
      about four years ago 
  • khir90 said:
    x kisah la apa pon content kat blog tuh. blog tu blog kita, so kita boleh cakap apa saja yang kita nak. luahkan semua kat blog..huhu.. nak promote blog jugak..huhu http://amadkhir.blogspot.com/

    about four years ago 


  • leychay said:
    ada orang lain dengan pendapat yang berbeza x? mungkin bole kongsi ngn smua org kat sini~ :)

    about four years ago 


  • Fadzly said:
    patutnye lah, bagi aku blog ni adalah tempat untuk kite melatih seni penulisan kite dan menulis sesuatu yang kite rase kita nak luahkan...Depends kat blogs jugak, ade sesetengah tulis pasal fesyen, gossip artis, music, politik dan banyak bende lagi... Kalau korg rase2 nak bace ape yg aku tulis, checkoutlah blog aku.. http://fadzlyrazman.blogspot.com

    about four years ago 


    • narumi said:
      nice blog.
      about four years ago 
    • atenzone said:
      betul2. aku setuju.
      about four years ago 
  • leychay said:
    hmm. actually, aku just nak tau je. sbb, aku sendiri wat blog, tapi xtau nk watpe sgt ngn blog aku. jarang gile kot update. haha. rajin2 masuk la blog aku. huahuahua. http://ikhwanbercerita.blogspot.com

    about four years ago 


    • adibm said:
      ceh sempat lagi promote. so kenapa kau buat blog ni?
      about four years ago 
    • leychay said:
      haha. saje je promote. :) hmm. tah lah. wat sbb kwn2 buat~ huhu~ ;)
      about four years ago 
  • narumi said:
    ntah... dunie zaman skg ne sume org da brani share pendapat masing2. blog tu ibarat journal. kalo dulu dok tulis lam diary skang kat belog.

    about four years ago 


  • loveydovey said:
    haah ek? i pon pelik gak, sbb, my friend ramai yang ada blog.. i malas nak buat pun, sbb, mcm xtau nk ckp pe dlm tu.. kalau nak merepek2, baik kuar borak ngn kwn2 je. hmmm..

    about four years ago 


    • narumi said:
      huuu... kadang2 mane le sempat nk borak2. kene2 yg dok jauh2.. so blog la tmpat member2 leh update sesame sdiri.
      about four years ago 
    • adibm said:
      adakah bab borak2 ni fb dah ambil alih?
      about four years ago 
    • leychay said:
      hmm~ betol gak ckp narumi tu~ if kwn2 smua jauh2, n then, sibuk ngn keje masing2, mmg susah ah kan nk lepak ni~ so, blog la ek~ :)
      about four years ago 
  • adibm said:
    ikut trend. orang wat, kita wat la jugak. nanti kata ketinggalan zaman lak

    about four years ago 


    • Rangka said:
      Aku takde.. Tapi rilek jer
      about four years ago 
  • shafchenko said:
    konon2 ble dapat duit la dari blog.. heheheh

    about four years ago 


    • leychay said:
      bole, tapi mcm susah sket la kan? :)
      about four years ago