Kat mana nak belajar main gitar dengan cepat?? :))))) .. banyak idea nak buat lagu tapi tatau main gitar.. hehe

Channel: Music
Tag: belajar gitar
Posted by rina 56 months ago with 20 replies

Reply

Please login to post comment.

Additional Media Content

Youtube
Image
Audio Clip


Share

    Replies:

  • danyRawk! said:
    umm plg penting skali,u kne ad gita n yg ke2 u kne minat k.... klo btl nk blaja i leh tlg u... don't worry...

    about four years ago 


  • danyRawk! said:
    umm plg penting skali,u kne ad gita n yg ke2 u kne minat k.... klo btl nk blaja i leh tlg u... don't worry...

    about four years ago 


  • carbon14 said:
    Saya ada kawan tak pandai main gitar tapi boleh compose lagu yang hebat. Tapi memang kena ada ilmu teori iaitu belajar chord taugeh kata orang2 tua. hehe.. Cuba download program yang mudah2 dulu. spt Guitar Pro 5. Compose lagu kat situ dan boleh belajar sekali chord taugeh. Lepas dah power kat situ beralih lah ke program lain yang lebih power. Nak seribu daya, taknak seribu dalih. :-)

    about four years ago 


  • dillazahar said:
    beli gitar dlu. baru bleh blaja.

    about five years ago 


  • Crazy Froggie said:
    Kelas gitar

    about five years ago 


  • andyeve said:
    belajar dgn org yg berpengalaman n belajar dgn cara yg betul...n tapi kena ada cikgu yg blh explain apa yg dia ajar.....n bila belajar mesti ada joke n fun tapi dlm hati mesti serious....people say org tu cepat belajar music kalau ada bakat,tapi org yg tak der bakat blh d blh dicari bakat tu...semua org ada kelebihan masing2..

    about five years ago 


    • rina said:
      u ni gambar pegang gitar cam pro je.. ade buka kelas gitar ke?
      about five years ago 
    • andyeve said:
      ada juga ajar kelas....tapi kena set time ler..pasal busy sikit...
      about five years ago 
    • andyeve said:
      n 1 thing...saya pun budak baru belajar...
      about five years ago 
  • adibm said:
    buat la band cari member boleh main gitar

    about five years ago 


    • rina said:
      dulu penah buat tapi org kata suara saya x sedap.. tapi sebenarnye dia ade maslah telinga kot.. hehe
      about five years ago 
    • hedzstak said:
      ke u yg mmg sore x sdap? haha.. opsss
      about five years ago 
  • sakura90 said:
    rina, u tepuk2 la meja ke, baldi ke dulu. sambil2 nyanyi. pastu, ko g masuk kelas blaja gitar. x pon, ko google je cane nak blaja main gitar dengan cepat, then, ko wat la lagu tu.

    about five years ago 


    • sakura90 said:
      pastu kan, bila ko da siap rekod lagu ko, ko upload la lagu2 tu kat sini. bole kitorang komen2. hoho.
      about five years ago 
    • rina said:
      mesti bertahun baru settle lagu tu.. nak belajar cepat la.. kalo boleh esok dah tere.. ngehehehe
      about five years ago 
    • dillazahar said:
      blaja ari ni nak tere esok mmg tak dpt la jep. haha!
      about five years ago